Shop Mobile More Submit  Join Login
About Literature / Hobbyist SairajMale/India Group :iconshort-hair-beauty: Short-Hair-Beauty
 
Recent Activity
Deviant for 2 Years
Needs Core Membership
Statistics 168 Deviations 1,240 Comments 62,752 Pageviews
×

Newest Deviations

Daphne's New Style pt 7 :iconsairaj1995:sairaj1995 10 3 Daphne's New Style pt 6 :iconsairaj1995:sairaj1995 9 1 Daphne's New Style pt 5 :iconsairaj1995:sairaj1995 9 1 Daphne's New Style pt 4 :iconsairaj1995:sairaj1995 12 1 Daphne's New Style pt 3 :iconsairaj1995:sairaj1995 12 1 Daphne's New Style pt 2 :iconsairaj1995:sairaj1995 11 1 Daphne's New Style pt 1 :iconsairaj1995:sairaj1995 10 2 Lost Emblem-9 :iconsairaj1995:sairaj1995 14 2 Lost Emblem-8 :iconsairaj1995:sairaj1995 14 0 Lost Emblem-7 :iconsairaj1995:sairaj1995 13 0 Lost Emblem-6 :iconsairaj1995:sairaj1995 12 0 Lost Emblem-5 :iconsairaj1995:sairaj1995 14 0 Lost Emblem-4 :iconsairaj1995:sairaj1995 11 0 Lost Emblem-3 :iconsairaj1995:sairaj1995 10 0 Lost Emblem-2 :iconsairaj1995:sairaj1995 11 0 Lost Emblem-1 :iconsairaj1995:sairaj1995 14 0

Favourites

Journal
Barbershop Konoha Part 5(Ten Ten).
Ten Teni po kthehej nga misioni I saj dhe vendosi që të shkonte tek hokagja mirpo  rrugës për te hokagja ajo  takoi Hinaten e cila sapo kishte rruau kokën e saj.
Përshëndetje Hinata : tha Ten Teni.
Përshëndetje  :u përgjigj  Hinata.
Çfarë të ka ndodhur ty u përgjigj  Ten Teni.
Hinata I tha TenTenit se ajo  donte të provonte një  pamje të re dhe gjithashtu që Narutos I pëlqenin vajzat tullace.
A ok :tha Ten Teni.
Do të shihemi më von pasi kam një takim  me Naruton dhe nuk dua ta lë të pres : tha Hinata.
Shihemi  më von athere : tha Ten Teni.
Rrugës për në shtëpi Ten Teni takon Sakurën e cila ishte drejtuar tek Barbershop Konoha për të rruar kokën e saj përsëri.
Sakura çfar ka ndodhur me ty vazhdoi të thoshte Ten Teni e shokuar nga pamja e re e Sakurës.
O T
:iconlilomariokole:lilomariokole
:iconlilomariokole:lilomariokole 2 1
Journal
Nico Robin headshave.
Kjo histori  është frymëzuar gjatë episodeve të Davy Back  Fight.
Kur Foxy fiton lojën dhe personazhi I zgjellur nga ai është Nico Robin.
Dhe tani fillon historia jonë.
 
Athere personi që unë unë zgjell është Nico Robin :tha kapiteni Foxy.
Pasi Nico Robin kaloi në anë e piratëve të Foxy ai vazhdoi duke I dhënë maskën e saj.
Pasi Nico Robin vendosi maskën e saj Foxy vazhdoi :gjithashtu ti duhet të kaloshë  provën e besnikërisë.
Cila është prova e besnkëris :u përgjigj Nico Robin.
Athere më lërë të mendohem  për  pak kohë.
E vendosa ;tha Foxy.
Ti duhet të rruash kokën për ne përballë të gjithve dhe sidomost përpara shokëve të tu.
Çfarë  unë  kurrë nuk do pranoj  ta rruaj kokën time,ishte rrea
:iconlilomariokole:lilomariokole
:iconlilomariokole:lilomariokole 2 5
Punk Girl's Cropping :iconexphar:Exphar 4 0
Mature content
Sylvia and Nemui Pt 3 :iconlostlocks:Lostlocks 12 14
Literature
Diana meets Nemui: A Trial of Power
The leaves rustled as the archer pulled her bowstring taut. The bounty was in sight. A slim but muscular woman with skin as dark as the night sky and hair as silver as the moon. Dina let go of the string, setting the arrow free.
The arrow sailed through the sky, making an ever so slight whizz as it did so.
The ears of the dark woman pricked up. Nemui quickly ducked down and brought up a fairly large stone. The arrow bounced uselessly of the hard surface and clattered to the ground.
“It is not very honourable of a warrior to strike from behind without giving his adversary a fair chance” Neumui called out into the wilderness.
“But I am no soldier, I am a huntress. It is my goal to win by any means necessary” Diana yelled back “And I am a woman, not a man”
With lightning reflexes Nemui picked up another rock ad hurled it towards the tree from which the sound originated. The velocity of the stone was so great that it snapped the tree in half, making the
:iconTress-Manipulator:Tress-Manipulator
:icontress-manipulator:Tress-Manipulator 6 9
Journal
Barbershop Konoha Part 4 ( Temari).
Kishte kaluar një muaj pasi Sakura kishte  rruajtur kokën e saj.
Dhe flokët e saj kishin filluar të riteshin.
Flokët e Sakures tashme kishin mbuluar kokën e saj.
Ata dukeshin sikur Sakura sapo kishte buzzed kokën e saj.
Dhe kështu Sakura  vendosi që të rruante kokën e saj përsëri.
Rrugës për te  Barbershop Konoha ajo  takoi Temarin princeshën e fshatit të rërës .
O Sakura  përshëndetje : tha Temari.
Përshëndetje Temari u përgjigj Sakura.
Ku je duke shkuar Sakura e pyeti.
Isha duke shkuar për te Shikamaru por  për momentin është I zënë me pun kështu që vendosa të bëjë një xhiro rreth fshatit, po ti Sakura  ku je duke shkuar : pyeti Temari.
Jamë duke shkuar për të prerë flokët e mi u përgjigj Sakura.
Temari qe e shokuar nga përgjigja e Sakure
:iconlilomariokole:lilomariokole
:iconlilomariokole:lilomariokole 2 0
Journal
Barbershop Konoha Part 3 ( Ino)
Pasi Hinata u nda nga Sakura ajo u drejtua drejt shtëpisë së Narutos.
Kur Hinata ariti te shtëpia e Narutos kishte mëdyshejt e saj pasi Narutos do ti pëlqente apo jo  pamja e saj e re.
Mblodhi veten  dhe vendosi të hynte dhe I ra ziles së derës.
Narutoja hapi derën dhe  qe I befasuar nga personi që po qëndronte në derë.
Hinata më pëlqen pamja jote e re : tha Narutoja .
Hyr Brenda  vazhdoi Narutoja .
Pasi të dy si Narutoja dhe Hinata u ulën  në dhomën e ndenjes ata filluan te bisedonin me njëri-tjetrin dhe Narutos nuk I shqitej  shikimi nga koka tullace e Hinates.
Ndërkohë Sakura ishte drejtuar për në shtëpi kur takoi Inon.
Sakura çfarë të ka ndodhur ty ti dukesh  kaq ndryshe: tha Ino.
Po ja dhe Sakura filloi ti tregonte Inos se çfarë I kishte ndodhur.
Pasi Sakura I tregoi se çfarëi kishte
:iconlilomariokole:lilomariokole
:iconlilomariokole:lilomariokole 2 2
Journal
Barbershop Konboha Part 2 (Hinata).
Pasi  Sakura u kthye në shtëpi ajo u ulë përpara pasqyrës dhe filloi të shikonte rreflektimin dhe të fërkonte  kokën e  saj pa e kuptuar Sakura kaloi gjith ditë duke fërkuar kokë saj.
Kur Sakua e kuptoi se ajo  kishte kaluar gjithë ditën ishte ora  21:00.
Sakura pastaj vendosi të shkojë në shtrat dhe ditën tjetër për të shkuar në kullën e Hokages.
Të nesërmen në mëngjes Sakura u ngrit lahu sytë hëngri mëngjes dhe u drejtu për te kulla e Hokages.
Gjatë rrugës për te kulla e Hokages takoi Hinaten një shoqen e saj.
Pas Hinata pa Sakuren ishte i tronditur nga pamja e saj të re.
Përshëndetje Sakura: tha Hinata.
O Hinata përshëndetje: Sakura përgjigj.
Sakura ju duken kaq të ndryshme sa  pothuajse nuk ju njoha   çfarë ka ndodhur me ju, p
:iconlilomariokole:lilomariokole
:iconlilomariokole:lilomariokole 2 2
Mature content
Supergirls after hours :iconechoedsoul:EchoedSoul 9 7
Mature content
Wyld Style ~ In-House Adventure :iconechoedsoul:EchoedSoul 5 0
Cynthia from Pokemon got a haircut !! :iconeric943:Eric943 10 5
Literature
Sylvia and Nemui, Part 1
"What... what happened?  What were those creatures?" Sylvia asked after the dust had settled.
Nemui helped the blonde girl to her feet.  She took a second to smooth out the human's incredibly long, soft hair.  "They were hairmasks.  Hollow creatures that sustain themselves by taking the energy from the hair of others.  You saw what they did to the other humans in this area."
Sylvia looked around at all the tearful bald women picking themselves up and confirming in shock that their hair was gone.  "Oh my word!" she gasped.
"I feel for them," Nemui said quietly.  "Once attacked by a hairmask, the victim becomes permanently bald.  The very possibility of growing hair has been stolen from them forever."
Sylvia shuddered, double checking her own long hair.  She sighed in relief to see it all still flowing down onto the ground around her.  "How horrible.  I have to thank you for saving me.  Another second and I'd be like them."
The
:iconLostlocks:Lostlocks
:iconlostlocks:Lostlocks 10 6
May Haircut :icontoon-resurrection92:Toon-Resurrection92 12 14
Mature content
Sylvia and Nemui, Pt 2 :iconlostlocks:Lostlocks 10 7
Literature
going to a barbershop
samantha the spy going to
a barber shop after her intelligence
was drained on the game show brain
busters from the totally spies episode brain drain.
:iconsailorcancer01:sailorcancer01
:iconsailorcancer01:sailorcancer01 6 3
Literature
Totally Spies Alex's headshave.
author's note story was inspired by picture about Clover shaving Alex's head made by
:iconbdromeart: ( formerly known as blackdragonx5.)
Alex was walking past the bathroom( with beauty parlor) when she saw something shiny
coming from the bathroom entrance. She gave a look and another look( a double look) she
saw clover with her shaved head Alex ran to touch Clover's shiny head. "OMG, I love it
Clover." Alex exclaimed. "If you want I can do yours." Clover said trying to be sneaky
about it 'cause she didn't have enough fun shaving her own head. Alex sat in a small chair
with in seconds. Clover had a second idea to place a guard on the clippers to have fun
with it. Clover placed a nu. 2 guard on the clippers and turned it on. Clover moved the
clippers right the middle of Alex's head. Alex's mouth dropped open with delight. after
Clover finished buzzing off all of Alex's short bob on her right a short velvet hair was
left. But not for too long as she( Clover) removed the guard and started
:iconsailorcancer01:sailorcancer01
:iconsailorcancer01:sailorcancer01 8 0

Activity


Daphne's New Style pt 7
This series belongs to one of friends in pixiv community. He has some other great artwork. So those out. 

Here is the link: www.pixiv.net/member_illust.ph…
Loading...
Daphne's New Style pt 6
This series belongs to one of friends in pixiv community. He has some other great artwork. So those out. 

Here is the link: www.pixiv.net/member_illust.ph…
Loading...
Daphne's New Style pt 5
This series belongs to one of friends in pixiv community. He has some other great artwork. So those out. 

Here is the link: www.pixiv.net/member_illust.ph…
Loading...
Daphne's New Style pt 4
This series belongs to one of friends in pixiv community. He has some other great artwork. So those out. 

Here is the link: www.pixiv.net/member_illust.ph…
Loading...
Daphne's New Style pt 3
This series belongs to one of friends in pixiv community. He has some other great artwork. So those out. 

Here is the link: www.pixiv.net/member_illust.ph…
Loading...
Hey friends you maybe wondering why haven't been posting or even on devaintart. You see last week just as i was about complete two of my stories. One of it being Anko's Adventure and one entirely different one; my pc crashed. At first Windows 10 began to slow down and suddenly stopped working altogether. I somehow tried to fix this but it corrupted my hard disk and everything I had on my PC was just gone. I had to buy a new hard disk and couldn't anything from my older disk. All my works along with the list of commissions I had for writing stories. I used to save the notes of whoever gave me commission and now i have to search through notes again and see what i could find. So if any of you had send me a request for story please send it to me again. I'll try to start writing from no fixed order; so i'm really sorry if your story doesn't appear for long time. Again i'm sorry; but i'll try to write as many stories i could from next month as my holidays start by then.   

deviantID

sairaj1995
Sairaj
Artist | Hobbyist | Literature
India
2nd year B.C.A student
Interests

Donate

sairaj1995 has started a donation pool!
0 / 500
Show appreciation to my art.

You must be logged in to donate.
No one has donated yet. Be the first!

Comments


Add a Comment:
 
:icontoon-resurrection92:
Toon-Resurrection92 Featured By Owner 4 days ago  Hobbyist Digital Artist
Thanks for the fave. 
Reply
:icondaiger1975:
Daiger1975 Featured By Owner Mar 6, 2017  New Deviant Hobbyist Digital Artist
Thanks for the fav!!
Reply
:icondaiger1975:
Daiger1975 Featured By Owner Mar 5, 2017  New Deviant Hobbyist Digital Artist
thanks very much for the watch!!
Reply
:iconsairaj1995:
sairaj1995 Featured By Owner Mar 5, 2017  Hobbyist Writer
No problem
Reply
:icondaiger1975:
Daiger1975 Featured By Owner Mar 5, 2017  New Deviant Hobbyist Digital Artist
:D (Big Grin) :D (Big Grin) :D (Big Grin) 
Reply
:iconmovie-man:
Movie-Man Featured By Owner Jan 2, 2017
Would it be possible to make a birthday request?
Reply
:iconsairaj1995:
sairaj1995 Featured By Owner Jan 3, 2017  Hobbyist Writer
What do you mean by that friend.
Reply
:iconsketchypenguin:
SketchyPenguin Featured By Owner Dec 30, 2016  Hobbyist Digital Artist
Thank you very much for the watch dear ;)
Reply
:iconsairaj1995:
sairaj1995 Featured By Owner Dec 30, 2016  Hobbyist Writer
No problem
Reply
:iconsketchypenguin:
SketchyPenguin Featured By Owner Dec 30, 2016  Hobbyist Digital Artist
Hug 
Reply
Add a Comment: